• ثبت نام در همایش و ارسال مقاله
  • سامانه داوران
  • امروز : 08 فروردين ماه 1402
    • English
چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران / 12و13 اردیبهشت 1402
4th international and 29th National Iranian Food Science and Technology Congress / المؤتمر الدولي الرابع و المحلي التاسع و العشرون لعلوم و تكنولوجيا الأغذية الإيرانية
ثبت نام / ورود
  • صفحه اصلی
    • دبیر اجرایی کنگره
    • دبیر علمی کنگره ملی
    • دبیر علمی کنگره بین المللی
    • اعضای كمیته علمی كنگره
    • درباره همایش
  • ثبت نام و ارسال مقاله
    • ثبت نام در سامانه کاربران
    • ورود به سامانه کاربران
    • هزینه های ثبت نام
    • راهنمای نگارش و ارسال مقاله
  • اطلاع رسانی
    • اخبار
    • تابلوی اعلانات
    • فایل ها
    • پرسش هاي متداول
  • پيوند ها
    • سایت های مفید
  • راه ارتباطی
    • تماس با ما
    • پیشنهادات
  • معرفی همایش
  • گالری تصاویر
Bootstrap Touch Slider
Bootstrap Touch Slider
Bootstrap Touch Slider
› ‹

محل برگزاری همایش

سخنرانان کلیدی




دریافت گواهینامه

کارگاه های آموزشی

ISC


ISC
02220-90746

پوستر همایش

اطلاعات بیشتر

درباره همایش

اطلاعات بیشتر

چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با مشارکت سازمان پژوهش های علمی و صنعتی و انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و با بهره گیری از همکاری دانشگاه ها، سازمان ها، مراکز و مؤسسات علمی و تحقیقاتی کشور با هدف آگاهی و دستیابی به جدیدترین دستاوردها و یافته های علمی و پژوهشی مهندسی و علوم صنایع غذایی و نیز انتشار یافته های نو در این زمینه در تاریخ 12 و 13 اردیبهشت 1402 در محل سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار خواهد شد. در این راستا کمیته علمی این کنگره از تمامی استادان، محققان، دانشجویان، صنعتگران و فعالان حوزه صنایع غذایی جهت حضور فعال در این رویداد مهم و همچنین ارسال مقالات و تحقیقات ارزشمند خود که حاوی آخرین نتایج تحقیقات علمی در یکی از محورهای کنگره یا سایر زمینه های مرتبط است صمیمانه دعوت به عمل می آورد.

اخبار

اطلاعات بیشتر
تمدید مهلت ارسال مقالات

1401/12/24
امکان ارسال مقالات انگلیسی به دو صورت چکیده مبسوط و کامل

به اطلاع نویسندگان محترم می رساند با توجه به درخواست های مکرر شما عزیزان و به منظور حضور گسترده تر شما در بخش بین الملل امکان ارسال مقالات انگلیسی به دو صورت چکیده مبسوط (Extended Abstract) و کامل (Full Paper) فراهم گردید.

1401/12/12
درج امتیاز بازآموزی برای حضور در کنگره

به اطلاع می رساند با همراهی و مساعدت سازمان غذا و دارو و تلاش های صورت گرفته توسط برگزارکنندگان کنگره، سازمان غذا و دارو شرکت در چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران را برای مسئولین فنی محترم فعال در حوزه غذا، همراه با امتیاز بازآموزی در نظر گرفته است. لذا مسئولین فنی محترم غذایی شرکت کننده در این رویداد می توانند با ارائه گواهی حضور از این امتیاز اختصاص یافته بهره مند گردند.

1401/12/08
عدم بررسی چکیده و ضرورت رعایت دستورالعمل نگارش مقاله کامل و ارسال آن

1401/11/22
چاپ مقالات برتر در نشریه علمی فناوریهای جدید در صنعت غذا

1401/11/17
امکان اسکان میهمانان و شرکت کنندگان ارجمند

1401/11/16
مهلت ارسال مقالات

1401/11/05

دبیر اجرایی کنگره

اطلاعات بیشتر

دبیر علمی کنگره بین المللی

اطلاعات بیشتر

دبیر علمی کنگره ملی

اطلاعات بیشتر

محورهای همایش

اطلاعات بیشتر
  • کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
  • ایجاد ارزش افزوده به ضایعات، پسماند و فرآورده های جنبی صنایع غذایی
  • باقیمانده های سموم در غذا
  • سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • غذاهای فراسودمند و غنی­ سازی مواد غذایی
  • کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی
  • ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
  • نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  • فرمولاسیون مواد غذایی
  • صنایع بسته ­بندی مواد غذایی
  • فناوری‌های نو در فرآوری غذا (مانند ریزدرون پوشانی، امواج فراصوت، پلاسمای سرد، جداسازی‌های غشایی، پرتودهی و ...)
  • فناوری های توسعه یافته در شرکت های دانش بنیان صنایع غذایی
  • امنیت و ایمنی مواد غذایی
  • کاهش مصرف آب و افزایش بهره وری انرژی در صنایع غذایی
  • رباتیک، اتوماسیون و کنترل فرآیند های غذایی
  • سایر پژوهش­های نوین در صنایع گوشت، لبنی، روغن، قنادی و نانی و ...

 

دبیرخانه کنگره

تهران، بزرگراه آزادگان، مسير شمال به جنوب، احمدآباد مستوفی، بعد از ميدان پارسا، انتهای خيابان انقلاب، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، پژوهشکده فناوری های شیمیایی، گروه صنایع غذایی و تبدیلی، دبیرخانه کنگره صنایع غذایی، صندوق پستی: 3313193685

شماره تماس مستقیم: 57416731 (021)

شماره موبایل: 09102171417 - 09021596946

آدرس ایمیل: Ifstc2023@gmail.com  & Ifstc2023@irost.ir

شماره فکس: 56276265 (021)

محل برگزاری کنگره

تهران، بزرگراه آزادگان، مسير شمال به جنوب، احمدآباد مستوفی، بعد از ميدان پارسا، انتهای خيابان انقلاب، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران.
 

محل برگزاری کنگره

تا همایش ...

35 روز

تاریخ های مهم

مهلت ارسال اصل مقالات: 1401/12/25
تمدید زمان ارسال مقالات: 1402/01/14
اعلام نتایج داوری: 1402/1/20
برگزاری کنفرانس: 12 و 13 اردیبهشت ماه 1402

برگزار کنندگان

حامیان مالی

حامیان معنوی

خبر تصویری

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

آمار بازدید

0 بازدید امروز 15882 بازدید کل 0 کاربران آنلاین 1245 بازدید این صفحه
ثبت نام در همایش قدم اول جهت ارسال مقاله و شرکت در همایش !
ورود به سامانه کاربران ارسال مقاله ، رهگیری مقالات و...
تاریخ های مهم تاریخ ارسال مقالات ، اعلام نتایج
محورهای همایش
پوستر همایش
ارتباط با ما

دسترسی سریع


  • ارتباط با ما
  • درباره ما
  • مدیریت سایت

پیوند ها


  • پایگاه اطلاع رسانی همایشها و کنفرانس های کشور
  • پایگاه استنادی علوم جهان اسلام
  • وزارت علوم تحقیقات و فناوری
  • معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
  • سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران
  • انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)