:: دبیر علمی کنگره ملی
پیام دبیر علمی کنگره ملی
صنعت غذا در کنار تامین نیازهای جامعه به فرآورده های غذایی، افزایش تولید ناخالص ملی و بهبود امنیت غذایی، ایجاد ارزش افزوده در بخش کشاورزی، اشتغالزایی بالا در بخش غیردولتی، جهت بهبود و ارتقای جایگاه خود با چالشهای روزافزونی روبرو میباشد. ارتقای سطح آگاهی جامعه مصرفکننده و باور به نقش تغذیه بر سلامت جسم، نیاز به فرآوردههای غذایی سلامتافزا، غنیسازی مواد غذایی، کاهش ترکیبات سنتتیک در فرمولاسیون فرآوردههای غذایی و بکارگیری فرآیندهای حداقلی را افزایش داده است. از سوی دیگر تغییرات اقلیمی جهانی، صنعت غذا را با چالشهایی مانند کاهش مصرف آب و انرژی در فرآیند و همچنین کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات خط تولید، روبرو ساخته است. رویارویی با چالشهای صنعت غذا و دستیابی به توسعه پایدار و منطبق با نیازهای امروزه جامعه، تنها با مشارکت حداکثری متخصصان و صاحب نظران، امکانپذیر خواهد بود.
با استعانت از خداوند بزرگ و با همکاری دانشگاهها و موسسات آموزشی و تحقیقاتی کشور، مفتخریم میزبان استادان گرامی، محققین بزرگوار و نیز دانشجویان عزیز در بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران باشیم. امید است این کنگره با مشارکت حداکثری متخصصان و ارایه دستاوردهای تحقیقاتی و پژوهشی، زمینه تبادلنظر و آگاهی از جدیدترین یافتههای علمی و پژوهشی در کشور را فراهم نماید.
دکتر علیرضا بصیری
دبیر علمی بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران