این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

:: دبیر علمی کنگره ملی


پیام دبیر علمی کنگره ملی

صنعت غذا در کنار تامین نیازهای جامعه به فرآورده‏ های غذایی، افزایش تولید ناخالص ملی و بهبود امنیت غذایی، ایجاد ارزش افزوده در بخش کشاورزی، اشتغال‏زایی بالا در بخش غیردولتی، جهت بهبود و ارتقای جایگاه خود با چالش‏های روزافزونی روبرو می‏باشد. ارتقای سطح آگاهی جامعه مصرف‏کننده و باور به نقش تغذیه بر سلامت جسم، نیاز به فرآورده‏های غذایی سلامت‏افزا، غنی‏سازی مواد غذایی، کاهش ترکیبات سنتتیک در فرمولاسیون فرآورده‏های غذایی و بکارگیری فرآیندهای حداقلی را افزایش داده است. از سوی دیگر تغییرات اقلیمی جهانی، صنعت غذا را با چالش‏هایی مانند کاهش مصرف آب و انرژی در فرآیند و هم‏چنین کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات خط تولید، روبرو ساخته است. رویارویی با چالش‏های صنعت غذا و دستیابی به توسعه پایدار و منطبق با نیازهای امروزه جامعه، تنها با مشارکت حداکثری متخصصان و صاحب نظران، امکان‌پذیر خواهد بود.
با استعانت از خداوند بزرگ و با همکاری دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی و تحقیقاتی کشور، مفتخریم میزبان استادان گرامی، محققین بزرگوار و نیز دانشجویان عزیز در بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران باشیم. امید است این کنگره با مشارکت حداکثری متخصصان و ارایه دستاوردهای تحقیقاتی و پژوهشی، زمینه تبادل‌نظر و آگاهی از جدیدترین یافته‌های علمی و پژوهشی در کشور را فراهم نماید.

 

دکتر علیرضا بصیری

دبیر علمی بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کتابچه مقاله‌ها

گواهی ها

فایل ها

سخنرانان کلیدی




دریافت گواهینامه

کارگاه های آموزشی

ISC


ISC
02220-90746

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)