این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

:: پیام دبیر اجرایی کنگره


 
با یاری از پروردگار بزرگ مفتخریم که در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران میزبان نخبگان دانشگاه، مراکز پژوهشی و صنعتگران حوزه  های گوناگون علوم و صنایع غذایی کشور و دنیا  برای برگزاری و بیست و نهمین کنگره ملی  و چهارمین کنگره بین المللی صنایع غذایی  هستیم. صنعت غذای ایران یکی از قدیمی ترین صنایع کشور بوده  و نقش بسزایی در توسعه، اشتغال و امنیت غذایی ایفا می کند. این صنعت بیش از 12 درصد از ارزش افزوده بخش صنعت را به خود اختصاص داده است. همگام با نقش صنایع غذایی در حوزه اقتصاد، پژوهش های حوزه غذا با معرفی فناوری های جدید و همچنین معرفی دانش آموختگان با کیفیت در سالیان اخیر پیشرفت های شگفتی را شاهد بوده است. برگزاری  همایش ها  و رویدادهای علمی یکی از راهکارهای موثر برای ارائه  و توسعه پژوهش ها و فناوری های بدیع در زمینه های مختلف علمی است که قطعا زمینه رشد  تولید محصولات دانش بنیان در آن حوزه را در کشور فراهم می آورد.در جهت تحقق این هدف ارزشمند فرصت را غنیمت شمردیم تا با همت و همکاری دانشمندان، دانشجویان و صنعتگران حوزه صنایع غذایی کشور با برگزاری این رویداد مهم  به ایجاد عرصه ای  برای هم افزایی، تبادل اندیشه ها و ارتقاء و گسترش دانش و فناوری و همچنینن  بررسی چالش ها و موانع پیش روی صنایع و شرکت های دانش بنیان حوزه غذا  و ارائه راهکارهای قابل اجرا، همت گماریم. امیدواریم که برپایی هرچه باشکوه تر این کنگره  با همکاری و همیاری جامعه علمی و صنعتی کشور بتواند گام موثری در جهت بهبود و پیشرفت صنعت دانش بنیان و ارتقاء پژوهش های کاربردی و اجرای طرح های فناورانه در راستای رفع نیازهای کشوردرحوزه صنایع غذایی  باشد.


دکتر مجید جوانمرد
دبیر اجرایی چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کتابچه مقاله‌ها

گواهی ها

فایل ها

سخنرانان کلیدی




دریافت گواهینامه

کارگاه های آموزشی

ISC


ISC
02220-90746

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)